Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Livrarea produselor

Orice comanda plasata pe www.pcok.ro si confirmata ulterior poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de SC PCOK SERVICES SRL si/sau selectat de beneficiar.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru este de 1-2 zile din momentul confirmarii comenzii si/sau pana la 30 zile pentru produsele ce se aduc pe comanda. In conditii speciale SC PCOK SERVICES SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00, acestea vor fi expediate in aceiasi zi.

Costul de transport este de 15 lei prin Fan Courier sau 18 lei prin Urgent Cargus.

Pentru comenzile a caror adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire Fan Courier sau Urgent Cargus, coletele vor fi expediate prin SameDay Curier cost transport 17 lei (acestia sunt singurii care nu percep taxe suplimentare pentru km exteriori).

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere a garantiei produselor.

In cazul in care produsul primit a ajuns deteriorat (spart,crapat) va rugam sa cereti agentului de la firma de curierat sa va intocmeasca proces verbal de constatare. Fara acel proces verbal nu va putem schimba produsul si reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Comanda WhatsApp